Contact

Lasa-ne un mesaj

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Sau contacteaza-ne direct

Rapid si simplu

Iti suntem alaturi cu toate informatiile

Citeste cele mai intalnire intrebari si raspunsuri

Cat costa sa realizez un site cu FreshestWebs?

Pretul pentru un site este de €300. Primesti un site care arata bine pe toate dispozitivele si iti reprezinta afacerea pe internet. Deasemenea iti punem la dispozitie si o solutie personalizata pentru nevoile cabinetului tau. Costurile pentru un astfel de site poate sa varieze in functie de nevoile tale.

Cat dureaza pana voi avea site-ul gata?

Am pus la punct o solutie gandita special pentru cabinete stomatologice pentru ca procesul de realizare al site-ului sa fie rapid si eficient. Dupa ce iti prezentam strategia si primim materialele, timpul de realizare este de 1 luna.

Cum va arata site-ul cabinetului meu?

Iti punem la dispozitie o lista cu designuri special gandite pentru cabinete stomatologice. Impreuna vom alege designul care ti se potriveste cel mai bine si il vom personaliza dupa imaginea cabinetului tau. Site-ul tau va fi afisat rapid pe toate dispozitivele astfel vei beneficia de o expunere eficienta pe internet.

Ce trebuie sa fac eu?

Este foarte simplu! Strangem informatiile care doresti sa apara pe site, iar de restul detaliile ne ocupam noi. Nu va trebui sa iti bati capul cu hosting, domeniu, dezvoltare sau optimizare. Toate detaliile le putem stabili telefonic si pe internet astfel ca te poti ocupa de activitatea din cabinet fara sa iti faci griji pentru site.

Ce va contine site-ul meu?

Pe site-ul tau vor aparea toate elementele de care afacerea ta are nevoie pentru a se promova pe internet. Iti oferim o solutie gandita special pentru nevoie unui cabinet stomatologic astfel toate informatiile vor ajunge la client clar si rapid.

Daca am deja un site, ma puteti ajuta sa il actualizam?

Sigur, ne bucuram sa aducem un aer proaspat site-ului tau. Analizam impreuna site-ul existent si iti prezentam o strategie pentru noul site. Hai sa vorbim despre cum te putem ajuta cu site-ul tau: Click aici pentru contact